Xtratherm trotse standhouder op bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse


Vrijdag 11 (profdag), zaterdag 12 of zondag 13 september 2015 (bezoekersdagen) – Tour & Taxis, Brussel

Xtratherm neemt deel aan de PassiveHouse beurs, een driedaagse waar je ontdekt hoe wij je kunnen helpen bij je (ver)bouwplannen. Als voortrekker in de energiezuinige bouwsector kijken we uit naar onze deelname aan deze hoogmis voor de energiebewuste (ver)bouwer. Breng ons dus zeker een bezoekje!

PassiveHouse is dé referentie in België voor (zeer) energiezuinig bouwen en als innovatief bedrijf mogen wij uiteraard niet ontbreken. Heb je zelf bouw- of renovatieplannen? Tijdens de publieksdagen op zaterdag en zondag ontdek je hoe je bespaart op energie én tegelijk maximaal wooncomfort realiseert. Je krijgt uiteraard interessante informatie aan onze stand. Daarnaast bekom je neutraal en gratis advies bij de experts van Passiefhuis-Platform en via de vele lezingen. In de Demozone zetten bedrijven hun beste beentje voor. Bewoners getuigen tijdens de Meet & Build over hun ervaringen met (ver)bouwen. Kortom, met zowel commerciëlere als wetenschappelijke en persoonlijke verhalen zorgt deze beurs voor een totaalpakket! Bezoek je PassiveHouse, dan kom je buiten met een oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Ook het professioneel publiek komt aan zijn trekken. Lezingen, workshops en de innovatieroute op vrijdag zetten de laatste nieuwigheden in de kijker en gaan dieper in op de praktijk en technieken. Een uitgelezen gelegenheid bovendien voor netwerking!

Meer informatie en tickets: www.passivehouse.be.

Gratis toegangskaarten zijn beschikbaar op aanvraag.

PassiveHouse

PassiveHouse